Kurs ve Konaklama Yeri

Eğitime katılacak katılımcılar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi konukevinde konaklayacaklardır.

Konukevimizin ısıtma ve soğutma, İnternet (Kablosuz), Sıcak Su, Buzdolabı, LCD Televizyon imkanları mevcut olup;  sabahları saat 07:30 ile 10:00 arasında kahvaltı verilmektedir. Konukevimiz 59 yatak kapasitelidir.

Konukevi tedbirlerin artmasından dolayı Sağlık Personeline tahsis edilecek olması durumunda Muğla Öğretmenevinde gerçekleştirilecektir.

Eğitime katılanların öğle ve akşam yemekleri merkez kampüste bulunan Öğrenci Sarayı’nda gerçekleştirilecektir. Öğrenci sarayı eğitimin gerçekleştirileceği Eğitim Fakültesine yürüyerek 5 dakika mesafededir. Eğitimler Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma Birimindeki Grupla danışma odalarında gerçekleştirilecektir. Grupla danışma odalarının fotoğrafları aşağıdadır.

Grupla psikolojik danışma odalarının alternatifi olarak, yine eğitim fakültesinde bulunan Ahmet Altıntaş salonu kullanılacaktır. Ahmet Altıntaş Salonu, 175 kişi kapasiteli olup, üniversitemiz birimleri ile öğrenci topluluklarımızın düzenlediği panel, konferans, söyleşi, film gösterimi vb. etkinliklerde yoğun bir şekilde kullanılmaktadır.

Eğer COVİD-19 tedbirleri artarak devam ederse eğitim uzaktan yapılacaktır. Uzaktan eğitim için üniversitemizin UZEM imkanlarından yararlanılacaktır. Eğitimler üniversitemizin lisanlı olarak kullandığı “Adobe Connect” programı ile gerçekleştirilecektir. Uzaktan eğitimler kayıt altına alınacaktır.